Dette er den bedste investering, vi nogensinde har gjort os


Dette er den bedste investering, vi nogensinde har gjort os, og det kan vi heldigvis takke os selv for og ikke mindst dig Anne, så af hjertet tak fordi du hjalp os med at nå i mål.

Det har været utroligt lærerigt og trygt for os at gå i terapi hos dig Anne. Du har formået at skabe en tæt relation til os begge, på ganske kort tid. 

Det vi begge to godt har kunnet li’ ved et forløb hos dig er, at du er yderst professionel på en måde, hvor du samtidig med at være teoretisk dygtig også har udvist stor empati og delt ud af dine egne personlige livserfaringer med os. Dette har gjort, at vi har følt os mødt, respekteret og trygge i dit nærvær.

Vi har haft rigtig god gavn af samtaler som par og også de individuelle samtaler, har hjulpet os til at nå frem til en dybere forståelse af, hvorfor vi har haft de udfordringer, som vi har haft.

Du har aldrig serveret svaret for os, men selv fået os til at indse og finde frem til svaret inde i os selv, hvilket har fået alle brikkerne i puslespillet til at passe perfekt sammen.

Sara og kæreste

Udtalelser fra Par

Leder du efter en tid?