En gave fra mig til dig (= 0 kr)

Sommerferie planlægning 2022

Du er ikke alene...

Se de typiske udfordringer der er i den sammenbragte familie i ferietiden og lær hvordan du får en lettere og mere hyggelig ferie med fokus på velvære.

"Radio udsendelsen" - at tale med børn og unge

Min intention er at give et redskab, hvor vi kan tale om de svære ting - men uden at blive sådan spørge-Jørgen-med-bekymringsrynken-agtige.

Guide: Kom godt i gang med året 2022

8 siders mini guide til dit 2022 med gode, hyggelige øvelser

Miniguide Slip fri af SKURKEROLLEN

Kender du det? - ved livet i den sammenbragte familie… helt ærligt kan føles lidt som at være  med i en dårlig (og sørgelig) film … hvor du pludselig har fået en Skurkerolle uden at bede om den?

Får du mit nyhedsbrev?

Jeg har et nyhedsbrev, hvor jeg kommer med erfaringer og tips til dig der er i en sammenbragt familie.

Boost dit Corona trætte parforhold

Denne guide er mere hverdagsnær. Og er ét af de mange tiltag til jer par i sammenbragte familier, som jeg gerne vil give ud. Jeg håber, du bliver inspireret af de små trin i den.

Gruble guide

Bekymrer du dig også meget….måske FOR meget?

Her har du min guide, til at håndtere din indre grubler. Du kan downloade den gratis her

Guide til skiftedagen

Skiftedagen... suk....

Det behøver ikke være sådan. Derfor har jeg lavet denne guide til dig.

Podcast: Farer du også vild i dine relationer?

Farer du også vild i dine relationer? Løber panden mod en mur med din partner eller dine børn?

I denne episode er dagens tema ansvar. Ansvaret kan føles tungt, men det er også det, der giver dig din frihed, fordi der altid er noget, der er inden for vores indflydelse.

Vi kan ikke undgå at rende ind i konflikter og uoverensstemmelser på vores vej, men vi kan selv bestemme, hvordan vi reagerer på dem, og hvilke grænser vi sætter.

Anne Hartung er for anden gang gæst i podcasten Følsom. Anne Hartung er par- og psykoterapeut med et bankende hjerte for det sammenbragte familieliv.

I denne episode taler vi om tilknytning. Tilknytningen er nemlig kimen til mange af vores reaktioner og det, der ofte bliver vores besvær i relationen.

Vi kommer omkring:

  • Hvordan vi kan skabe forbindelse til både os selv og til andre
  • Hvordan vi kan øve os på forskellige følelser
  • Hvordan vi får det, vi har brug for i et parforhold – og hvad vi gør, hvis vi ikke kan få det
  • Hvordan forbliver vi i kontakt, når vi har forskellige tilknytningsmønstre
  • Hvordan vi kan blive på vores egen ø, når vi er uenige – og give hinanden en håndsrækning over broen

Klik her for at lytte

Podcast: Skyggekvinder

Podcasten Skyggekvinder omhandler et følsomt emne, nemlig utroskab.

Jeg er i denne episode inviteret til at sige noget om, hvad der skal til.. for at parforholdet i den sammenbragte familie lykkes, når det starter med utroskab. 

Hvilke sårbarheder ligger der i det, hvad kan "skyggekvinden" stadig kæmpe med, selvom hun er kommet ud af skyggen.

Hvordan passer parret på hinanden midt i alle de svære følelser hos exen, måske svigerforældre og venner.

Desuden hører får du Lærkes fortælling om "Skyggekvinden der blev lykkelig".

Klik her for at lytte

Podcast: Barnets stemme i skilsmisse og sammenbragt familieliv

🎙️Barnets stemme i skilsmisse og sammenbragt familieliv

Min datter Ronja på 18 og jeg har været gæster hos Mille i podcasten Skilsmisseliv

Du kan høre Ronja fortælle om
…at være delebarn og hvordan vi voksne kan hjælpe børnene med at føle sig hjemme .. i to hjem 🏠

HVOR akavet det var at lære min kæreste Michael og hans børn at kende 🙈 og vores gode råd til opstarten i sammenbragt familieliv

“Nu må du godt gå….”
Hihi ..hvordan Ronja synes, han er sød din nye kæreste ooooog…så måtte han også godt tage hjem igen 👉 så hun ku få mig for sig selv

Hvordan deres forhold har udviklet sig og han på den måde også er en slags far figur for hende …og dermed også om glæderne ved at være sammenbragt familie 💜💜

Jeg håber, du vil lytte med og måske denne 🎙️podcast kan give dig input til at tale med DIT barn om at være i sammenbragt familie …og måske endda lytte til den med dit barn 💜

Jeg synes virkelig Ronja gør det godt …og er ærligt talt noget mor stolt 🤪🤪tak min skat for modigt at dele ud og dermed hjælpe andre børn og også os voksne med at få øje på børnene 🙏

Klik her for at lytte

Podcast: Jeg skulle ikke tage mig sammen - jeg skulle tage mig af mig - med psykoterapeut Anne Hartung

Vi skal tale om ensomhed. Den ensomhed, der kan give et hul i maven, som kun chokolade kan fylde ud.

Jeg har inviteret psykoterapeut og parterapeut Anne Hartung i Det blinde punkt. Anne arbejder til dagligt med sammenbragte familier.

Vi taler om, hvad ensomhed er for en følelse, og hvorfor det føles dejligt at spise på ensomhed. Vi taler om at være ensom - alene og sammen med andre. Og vi undersøger, hvordan ensomhed kan opstå i barndommen, hvis vi lukker sider af os selv ned, for at være i en kærlig kontakt med mor og far. Vi taler om tilknytningsmønstre, og hvordan vi som voksne indgår i relationer, der kan gøre os ensomme, selvom vi er sammen med en partner.

Podcast: Frej Prahl - Den sammenbragte familie.

At skabe en sammenbragt familie er som at gå ud i et ukendt landskab.


Mange af os bruger landkortet fra kernefamilien til at finde vej i det sammenbragte landskab, men mange erfarer at landkortet og landskabet ikke passer sammen og bliver derfor ved med at fare vild.

Psykoterapeut med speciale i sammenbragte familier Anne Hartung Holm er et af de mennesker, jeg kender, som har det største og mest indgående kendskab til såvel landkort som landskab i den sammenbragte familie.

Hun har gået vejen selv og hun har guidet rigtig mange par igennem landskabet i den sammenbragte familie. Hun ved hvilke veje, der ender blindt og hvilke veje, som kan føre til dybere samhørighed.

I denne podcast samtaler jeg med hende om kærlighedens vej- og vildveje i den sammebragte familie og lur mig om der ikke også er noget at hente for helt ”almindelige” kernefamilier.

Podcast: Dine, mine og vores - Om hverdage i sammenbragte familier

"Hvad gør man, når man har fire børn med fire forskellige samværsordninger og vidt forskellige behov? Hvordan fordeler man sol og vind lige, hvis man altså skal det?"


Sådan spørger en lytter af Skilsmisseliv.


Til at besvare det spørgsmål - og give en masse gode råd til livet i sammenbragte familier - har jeg i denne episode besøg af Anne Hartung, der er psykoterapeut og rådgiver børn og voksne i sammenbragte familier.

Podcast: JUL I DEN SAMMENBRAGTE FAMILIE

Anne Hartung er par og psykoterapeut med speciale i den sammenbragte familie. I denne episode får du alle hendes bedste råd til at håndtere de svære, men helt normale følelser, der nemt melder sig i forbindelse med julen som fraskilt.


Hør blandt andet hvordan du bedst sender dine børn afsted til jul hos den anden forælder. Og hvordan du undgår at røre vredt i sovsen eller græde ned i risalamanden, når det hele bare er for meget - og slet ikke spor hyggeligt.

Podcast: De forbudte følelser

"Kære Anne

Jeg har simpelthen måtte høre podcasten 2 gange 😊 😊
Fordi der var så mange vigtige og fine præcise ord.
TAK for et virkelig godt og vigtigt tema…og en meget fin og let forståelig måde
I talte om emnet. Jeg følte helt jeg sad sammen med jer i en dejlig stue 😊
Nøj, hvor giver det mening.
Den kan godt tåle at blive hørt for 3. gang 😊"

Podcast: Din, min og vores jul

Hjerte rimer som bekendt på smerte. I denne podcast (Radio udsendelse), taler jeg vi om hvordan du får den bedste jul selvom du ikke længere er i en kernefamilie

Leder du efter en tid?