Hendes viden om dine, mine og den sammenbragte familie, er lige det jeg har søgt efter, siden jeg mødte min drømmemand med 3 børn

Kære Anne

Lige et par ord om vores forløb.

Tror bare jeg vil sige TAK - tak for dig. Du gør virkelig en forskel ❤️

Jeg havde altid tænkt, at parterapi var for par i krise, og var et sted man søgte, for at redde forholdet.
Vi havde ikke krise, faktisk var vi så smask forelsket, at vi havde svært ved, ikke at røre ved hinanden konstant. Til gengæld havde vi enormt svært ved at berøre emnet dine & mine børn i den sammenbragte familie, og vi var begge enormt presset, lige inden børnene kom.

Ofte endte det i diskussioner mellem os, og uden at ønske det, sårede vi hinanden. Pludselig blev vi to personer, der hveranden uge levede et parallelt liv, uden at ønske det, for derefter at bruge den næste uge på, at finde hinanden igen.

Vi fik anbefalet Anne, og vi valgte at kontakte hende, hvilket var det allerbedste vi har gjort. For her var der en person, der forstod os begge, kunne give os ro, og som hurtigt kunne fortælle, at alle de følelser, vi hver især havde, var helt normale. Anne blev vores redning i de ulige uger - nemlig børne ugerne.

Ved Anne kan man sige alt, intet er forkert eller forbudt. Anne favner og giver os præcis den profesionelle omsorg og forståelse vi har brug for. Hun oversætter når vi ikke forstår hinanden, får vendt skammen til lovlige og kærlige følelser for hinanden, der ikke er forkerte, men en del af det, vi har med fra vores liv og derved en del af vores personlighed. Hun skubber kærligt til os, forstyrrer os på den omsorgsfulde måde, og får os lige derhen hvor vi gerne vil være sammen.

Hendes viden om dine, mine og den sammenbragte familie, er lige det jeg har søgt efter, siden jeg mødte min drømmemand med 3 børn. Vi har købt bøger, hørt podcast og læst artikler men har aldrig kunne finde, den faglig dygtighed, ro, ordentlighed og omsorg som Anne har givet os. Jeg tør godt at sige, at uden hende frygtede vi fremtiden som os med dine og mine.

Anne er helt klart, den største gave vi har givet hinanden og er årsagen til, at vi nu ikke kun er lykkelige, når vi er dig og mig, men også mærker den, når vi er os, dine og mine.

Vi har stadig udfordringer, men vi frygter dem ikke på samme måde som tidligere.

Anonymt par

Udtalelser fra Par

Leder du efter en tid?