Foredrag: Det levede liv i din sammenbragte familie

Hvad siger andre om foredraget?

“Dit foredrag var nærværende og i øjenhøjde med os..”

profile-pic

Dit foredrag var nærværende og i øjenhøjde med os..Jeg kunne virkelig godt lide, du brugte dig selv så meget, og turde stå ved de svære følelser

anonym

“Vi fik et mere fælles sprog ift dét svære”

profile-pic

"Vi kunne genkende os selv i SÅ meget af dét, du sagde. Jeg føler, vi fik et mere fælles sprog ift dét svære."

anonym

“Den har givet RO i vores hus og imellem os som par....”

profile-pic

Helt konkret, bruger vi nu den model, du præsenterede ift. opdagelse af dine og mine.Den har givet RO i vores hus og imellem os som par....

anonym

“Dit foredrag gav et kick start til gode samtaler for os.”

profile-pic

"Dit foredrag gav et kick start til gode samtaler for os. Særligt dét om parforholds mønstre, når vi er i konflikt, kunne vi genkende... Og min kæreste han synes, at det var så fedt, det blev så konkret med de 5 kærligheds sprog. Tak for et godt foredrag"

anonym

“Derfor var jeg glad for, at du holdt et foredrag”

profile-pic

Jeg havde prøvet noget terapi ved en familieterapeut tidligere, hvor jeg var blevet lidt ”skræmt”, fordi det på ingen måde passede til mig og mit temperament (sandplay therapy).Derfor var jeg glad for, at du holdt et foredrag, hvor man kunne føle sig lidt frem på en uforpligtende måde ift. dig og hvem du er.

anonym

Foredraget er til dig 

Der ønsker at lykkes med dét til tider ret svære projekt sammenbragt familie

Der var virkelig meget, der kom bag på mig, da jeg for 8 år siden startede sammenbragt familie.

Mit foredrag handler om alle de svære og forbudte følelser. Om hvordan vi kommer på "samme hold" som par, også selvom vi står i svære vilkår med dine og mine og med ex.en, der har så stor indflydelse på vores liv.

  • Du får masser af eksempler fra både mine og andres erfaringer.
  • Du får konkrete redskaber, du kan gå lige hjem og bruge

Foredraget til dig

- der bor i en sammenbragt familie og til dig der overvejer om du tør flytte dine og mine under samme tag, og som bare gerne vil lykkes med dette her sammenbragte puslespil.

I mit foredrag får du indblik i alt dét, det skræmte mig og overraskede mig, da jeg for snart 8 år siden gik ind i det sammenbragte landskab.

Du hører om mine fejl, om de forbudte følelser både jeg havde og mange andre har. Du vil høre om, min rejse til, hvordan jeg fandt en vej, som jeg senere har vist så mange par i sammenbragte familier. 

Om hvordan alt dét her med børnene og ex.erne, var ved at skille os ad, og om hvordan den model jeg udviklede har givet RO og OVERSKUD hos os. 

Du får denne model med hjem, så du ligesom andre før dig, konkret kan bruge denne til at navigere efter.
Du får masser af hverdags eksempler på det levede liv i den sammenbragte familie, du får præsenteret mit mindset, og dermed en ny måde at tænke omkring jer på og handle ud fra.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til et foredrag, hvor du vil få masser af inspiration, vi skal grine sammen om ikke andet af mig :) og hvor du vil gå derfra med oplevelsen af, at du ikke er alene.

Mød værten

Anne Hartung

Psykoterapeut,

Hjælper sammenbragte familier

Omkring værten

Jeg er mor til 3, kæreste med Michael og bonusmor til hans 2 børn, du kan læse mere om mig og os her: Om Anne siden

Jeg har specialiseret mig, i at hjælpe sammenbragte familier og jeg ved præcis hvordan det kan føles fuldstændig uoverskueligt når bølgerne går højt, med dine og mine børn, ny kæreste og en ex. der kan larme på måske både din og min side.


Jeg har selv været der!