Psykoterapi

Sammenbragte familier

Psykoterapi i Århus

For mange, kan dét at opsøge en erfaren psykoterapeut være en stor og svær beslutning.  

Der kan derfor helt naturligt være en hel del forbehold og usikkerhed forbundet med at starte i terapi. For hvad vil dét egentlig sige at starte i terapi.

”Jeg har jo ikke prøvet dét her før 

bare rolig det har jeg. Jeg har ansvaret for at føre dig trygt igennem et forløb hos mig. Jeg gør mig omhyggelig med at finde ud af, hvem du er, hvad du har brug for i terapien – hvornår jeg skal være nænsom – og hvornår jeg skal “skubbe lidt til dig”, så du udvikler dig. 

Skal vi absolut helt tilbage og snakke om min barndom?

Og nej dét skal vi ikke nødvendigvis… når du går i et psykoterapeutisk forløb hos mig, vil jeg altid tilrettelægge terapien i samarbejde med dig. Jeg bruger selvfølgelig min faglighed til at vurdere, hvordan vi griber din udvikling an, men jeg vil altid lytte til dig og dine ønsker. 

Jeg har gået i terapi før, og jeg synes ikke helt, det var så brugbart 

ved vores første samtale vil jeg altid spørge til dine eventuelt tidligere erfaringer med andre psykologer og terapeuter. Jeg vil lytte mig frem til, hvad der har virket og ikke virket for dig. 

Terapi er altså et samarbejde mellem dig – og mig, og jeg gør mig umage med, at mit terapeutiske rum er et trygt rum for dig. 

Et psykoterapeutisk forløb kan både være af kortere og længere forløb, dette tilrettelægger vi 2 sammen ud fra dine ønsker om forandring, og de problematikker, du har.

Terapi i hjertet af Aahus

Helt praktisk ligger mink klinik lige i hjertet af Aarhus, den ligger på gågaden lige overfor Salling. Der er mange gode parkeringsmuligheder både ved Telefontorvet, Salling og i Magasin. 

Selvom jeg ligger lige midt i Aarhus, er der mange der siger, at det er som at komme ind i en lomme af nærvær hos mig. Og det er også meningen. Hos mig får du dit rum, hvor der er plads til, at du kan finde ind til dét, der er vigtigt for dig.

Leder du efter en tid?