Knæk koden til opdragelsen i din sammenbragte familie

-når I begge har børn

Modul 1 :

Rollefordelingen -"Driver og Co-driver"

Er du en del af en sammenbragt familie, hvor både du og din partner har børn fra tidligere forhold? Oplever du udfordringer med at etablere og balancere i en sund rollefordeling, der fungerer for alle familiemedlemmer? Dette kursus er skabt specielt til jer!

Mit online kursus, er et kursus, der fokuserer på at skabe en balanceret rollefordeling i jeres sammenbragte familie. Uanset om I lige er begyndt på denne rejse eller allerede er midt i den,om I er flyttet sammen eller er på vej til dette.

Så vil kurset give jer de redskaber, et fælles sprog og en fælles kurs, som I kan navigere efter i de sammenbragte vildveje.

Det særlige for os i denne sammenbragte konstellation er, at vi både er bioforælder til nogen børn og bonusforælder til din kærestes. Det giver os klart nogle fordele, fordi vi - hvis vi lærer det - kan spille hinanden gode, fordi vi faktisk godt kender til det, den anden står i som både bio og bonus.

Meeen det er også svært fordi - vi ofte er MANGE i vores sammenbragte familie og med mange forskellige behov og følelser.

Genkender du også:

  • dét du intuitivt mærker som forælder - ikke virker som bonusforælder
  • at der er forskel på kærlighed og relation til egne og bonusbørn
  • at du indimellem har lyst til at sige til din partner: du skal bare gøre som JEG har gjort med mine børn
  • at når I alle er samlet, stiger stressen i huset - det er svært at få plads til dig, jer som par og være der nok for dine børn og nårh ja bonusbørn

Genkender I som par:

  • At der er stor forskel på de uger, hvor I har børn - og de uger hvor I bare har dig-og-mig tid ?
  • At det er virkelig opslidende igen og igen at fare vildt i; hvordan gør vi med opdragelsen af dine-mine ?
  • At det føles sårbart at tale om jeres forskelligheder i opdragelsen?
  • At I ønsker at spille hinanden gode, men at virkeligheden er at - AU - det gør I ikke altid.

Jaaa, så er I lige som rigtig rigtig mange af os andre.

Hvordan vi knækker koden til opdragelsen i den sammenbragte familie, er det tema flest par opsøger mig med, og det sted, jeg selv i min sammenbragte familie er faret mest vildt.

Hvad vil I opnå:

Som par:

I vil få et fælles sprog for alt det, I lige nu mærker. Det er afgørende vigtigt for vores par-trivsel, at vi har netop dette, og I vil opleve, at I herigennem passer på både jeres dine-mine børn og på forbindelsen imellem jer.

Mange af os oplever, at netop opdragelsen af dine-mine er utroligt følsomt og svært emne, som vi derfor ofte går UDENOM.

Lær i stedet at håndtere disse følsomme emner på en konstruktiv måde, der får jer voksne på samme hold, og giver mere ro imellem jeres børn.

I får mere retning i din bonusforælder rolle. Du lærer at skille den ad fra din egen bio-rolle, og får dermed mere klarhed over, hvad du kan og må blande dig i ift. dine bonusbørn. Og hvordan du bliver en god sparringspartner for din kæreste.


Hej og velkommen til.....

Hvordan skal jeg lige udtrykke det? 🤔😀


Wiiiiiiiiiii jeg er selv SÅ glad for dette online kursus... for netop disse strategier har hjulpet så mange med at forstå sig selv og deres partner.
Hvilket er ret nødvendigt for en sammenbragt familie med dig, mig og dine-mine ik 😜

Jeg glæder mig til at hjælpe jer knække koden til opdragelsen i din sammenbragte familie - når I begge har børn.

Kærlig hilsen Anne