Workshops, foredrag og gruppeforløb

Jeg tilbyder workshops, foredrag og gruppeforløb, se her på siden om de aktuelle forløb – eller kontakt mig gerne, hvis du har et ønske om at opstarte enten et gruppeforløb, en workshop eller hyre mig til et foredrag.

De nyeste foredrag, workshops og gruppeforløb

Foredrag

Her kan du læse lidt om de forskellige foredrag jeg holder.

Sådan passer du på dig og mig – selvom I har dine-mine Københavner edition

Foredrag: Sådan passer du på dig og mig - selvom I har

Læs mere

Sådan passer du på dig og mig – selvom I har dine-mine

Foredrag: Sådan passer du på dig og mig - selvom I har

Læs mere

foredrag sammenbragt familier anne hartung

Jeg tilbyder foredrag, se her på siden om de aktuelle foredrag –

Læs mere

Workshops og Gruppeforløb

Her kan du læse lidt om de forskellige workshops og temadage jeg holder.

Workshop for bonusmødre 24 Januar København

Workshop om de svære forbudte og måske manglende følelser. Oplev at gå

Læs mere

Workshop for bonusmødre 28 November

Workshop om de svære forbudte og måske manglende følelser. Oplev at gå

Læs mere

Gruppeforløb for bonusmødre september 2023

Der er lukket for tilmelding til arrangementet. Vil du gerne på det

Læs mere

Workshop for bonusmødre i København 19 april

Det var som at få en flaske vand på en meget varm

Læs mere

Workshop for bonusmødre 22 marts

Det var som at få en flaske vand på en meget varm

Læs mere

Gruppeforløb for bonusmødre

Vil du gerne med på næste workshop for bonusmødre? Send en sms

Læs mere

Gruppeforløb kan være:

  • Livet som alene-forældre: gruppeforløb, hvor du kan arbejde med dig selv som ene-forælder, få sparring til opdragelse og livet som eneforælder, støtte og guidning ift. samarbejde med børnenes anden forælder, støtte og inspiration fra andre alene-forældre, der står i samme situation som dig. Der vil fra mig være oplæg og individuelleøvelser, der vil være med til at udvikle dig som alene-forælder.
  • Den sammenbragte familie: gruppen for jer, der ønsker hjælp til at blive en (endnu) bedre sammenbragt familie; her vil være oplæg om det særlige ved at være sammenbragt familie; vi vil se på hvilke”faldgruber”/udfordringer, der er særlige for den sammenbragte familie, I vil få masser af inspiration til at udvikle jeres sammenbragte familie og til at stå stærkere som sammenbragt par. Støtte og inspiration fra andre par i samme klippe-klistre-konstellation som jer. Vi vil bl.a. tage udgangspunkt i materiale fra mit onlinekursus dinemine.dk
  • Bonusmor – hvordan? en gruppe, hvor du kan arbejde med dig selv som bonusmor. Hvor du kan dele frustrationer med gruppen, glæder og måske også noget af det smertefulde, der kan være ved at være bonusforælder. Du vil blive opmuntret, udfordret og guidet, sådan at du kan udvikle dig og din relation til dine bonusbørn. Der vil være mulighed for , at du kan tage din partner med på en enkelt seance, såfremt I i gruppen beslutter jer for dette. Dette anbefaler jeg.
  • Personlig udvikling gruppe: for dig, der ønsker at komme tættere på dig selv og arbejde med din personlige udvikling. I gruppen vil vi hver gang arbejde med fordybelse både via mindfuldness øvelser, og øvelser hvor du kan fordybe dig i, hvordan det er at være dig, og hvad du har brug for – lige nu og her, for at være den udgave af dig, som du ønsker at være.


Der vil altid være mulighed for at tilkøbe enkelte én-til-én sessioner hos mig enten undervejs eller i forlængelse af et gruppeforløb. Her vil laves en særlig rabat.

Kontakt mig her.

Jeg tilbyder individuel terapi, parsamtaler, coaching i min klinik eller nu også på Skype. Jeg laver gruppeforløb, workshops og foredrag.

Leder du efter en tid?